22 december 2011

Review Las Vegas duo lipgloss

Catrice heft een prachtige le lijn deze maand, namelijk Welcome to Las Vegas. Hiervan heb ik afgelopen vrijdag het prachtige lipgloss duo gekocht. Er zijn 3 duo's. steeds 1 matte kleur en een gouden, zilveren of bronzen finish gloss. Ik heb C01 Lovely Sinner gekocht, omdat ik deze kerst voor een gouden look ga, dus leek dit me de beste keus ;)  
 De ene kant van het duo bestaat dus uit een matte kleur. Bij Lovely Sinner is dit een knal rode kleur. De substantie is best dun voor een lipgloss en nijgt meer naar een lipstain. Hij trekt ook in je lippen en is mat (net zoals een lipstain) Hij brengt fijn aan, je moet wel opletten want het werkt heel anders dan de lipglosses die we gewend zijn van Catrice. Hij smeert, ondanks de dunne substantie, veel moeilijker uit. 
De andere kant is goud kleurig. De verpakking vind ik erg leuk met de Vegas showgirl erop. De gloss is erg shimmery en heeft hele subtiele gouden glittertjes. De applicator is een klein kwastje, wat ik echt super fijn vind werken. Ik hou sowieso erg van kwast-aplicators voor lip-producten. De substantie is iets dikker dan die van de rode en voelt heerlijk glad aan op je lippen. 


Hier de swatches. De rode is erg goed gepigmenteerd. Hij voelt alleen een beetje stug aan als hij helemaal in getrokken is op je lippen. Dat vind ik wel een nadeel, want ik hou erg van matte lippen, maar deze draag ik niet zonder nog een andere lipgloss of lippenblasem eroverheen.
Ook de gouden kant is goed gepigmenteerd. Hij is best alleen te dragen, vooral als je al een heftige ooglook hebt vind ik het mooier om je lippen iets neutralen te houden. En met deze gloss krijgen je lippen een prachtige gouden, licht glitterende finish.

Deze foto is helaas niet helemaal scherp, sorry daarvoor. 
Dit zijn de 2 kleuren over elkaar heen. Ik vind het echt prachtig. Er zit 1 nadeel aan. Door de gouden gloss is hij totaal niet kiss-proof. De rood blijf zonder erg goed zitten. Maar met de gouden gloss erover heen is het niet verstandig om wat dan ook in aanraking te laten komen met je lippen. Het geeft dan echt heel erg af. 

Bron; Catrice.eu

Er zijn dus 3 duo's. Van links naar rechts 01 Lovely Sinner, 02 Welcome to Glitz and Glamour & 03 Let me Seduce You. Mijn zusje heeft 03, en ik moet zeggen dat ook deze erg goeie pigmentatie heeft en ik vind de zilvere finish echt heel erg mooi bij de paars/rode kleur passen.
De duo lipglosses van Catrice kostte €3,99 per stuk en zijn te koop bij 't Kruidvat. 
Xx' Thirza

2 reacties:

Unknown zei

Wauw, wat een mooie combinatie. Bij onze kruitvat waren ze uitverkocht voordat ik er één kon kopen :(

Lizzy zei

Wow super leuk zeg! Ik heb ze nog niet gezien.

x

Een reactie posten