08 januari 2012

Review Essence gel eyeliner.




Eergisteren avond ben ik weer terug gekomen van een paar dagen heerlijk skiën. Dus ik kan weer volop bloggen! Helaas begint school morgen weer dus zal ik het wel weer heel druk krijgen, maar ik ga het proberen!



Vandaag dus een review over de Essence gel eyeliner. Ik kan je vast vertellen; ik ben er heel erg blij mee!

Van de gel eyeliners zijn vier verschillende kleuren; 01 Midnight in Paris (zwart), 02 London baby (bruin), 03 Berlin rocks (paars) en 04 I love NYC (groen). Ik heb 01 midnight paris, de zwarte versie. 
01 Midnight in Paris is een normale, zwarte kleur, die je eigenlijk altijd wel kunt gebruiken. Een potje bevat 3 gram. Ook staat er op de onderkant van het potje dat het een waterproof eyeliner is.


De eyeliner ziet er uit als een normale gel eyeliner, daar valt niet veel over te vertellen. De gel eyeliner is aan te brengen met een speciaal gel eyeliner brush die Essence ook verkoopt.

Dit zijn de swatches. Zoals je ziet is het makkelijker om een dikke lijn te maken dan een dunne, maar dit valt heel erg mee op je ooglid! De gel eyeliner is goed zwart en blijft erg goed zitten. Of hij waterproof is durf ik niet helemaal te zeggen omdat ik dit niet geprobeerd heb. Op de site van essence staat dat de eyeliner veegproof is, dit is niet het geval, maar hij blijft zeker goed zitten!

Ik vind dit een erg fijne gel eyeliner! 

Deze gel eyeliner van Essence is onder andere te koop  bij Kruidvat voor €2,99 en dat is hij zeker waard!

2 reacties:

Lonneke zei

Ik heb de bruine, hij is erg fijn!

Unknown zei

Ik heb deze ook, ik vind gel eyeliners heel fijn werken :)

Een reactie posten