Over Anne

Mijn naam is Anne en ik ben 15 jaar. Ik woon al mijn hele leven samen met mijn ouders en mijn zusje in Veenendaal, een plaats in Utrecht tegen de grens van Gelderland aan.

Zoals je misschien al wel duidelijk was geworden, ben ik een echte beautylover. Ik hou van make-up en alles wat daar bij komt kijken. Make-up is voor mij iets waar ik heel graag mee bezig ben. Ik zie make-up echt als een soort van kunst, ik kan daar m'n creativiteit in kwijt. Ook zie ik make-up als iets wat mensen nóg mooier maakt en ook vaak zelfzekerder. Ook nagellak vind ik echt heel tof om iets mee te doen.

Naast mijn passie voor beauty hou ik ook heel erg van muziek. Muziek is ook echt iets wat heel belangrijk is voor mij. Ik hou erg van zingen, dit betekent overigens niet dat ik het kan, haha. Ook vind ik het super gezellig om iets met vriendinnen af te spreken, een gezellig avondje film kijken of gewoon kletsen kan mij echt blij maken!

Bloggen zie ik als een van mijn grootste hobby's. Iets waar ik ontzettend graag mee bezig ben. Helaas kan ik op dit moment nog niet de hele dag bezig zijn met onze blog, omdat school toch wel redelijk veel tijd vraagt.

Verder kun je me vragen stellen op Formspring, zien wat ik leuk vind op We Heart It en even een kijkje nemen op Tumblr. Ook hebben Thirza en ik een Youtube kanaal.

Tumblr - http://idonthatebeautifulthings.tumblr.com/
Youtube - http://www.youtube.com/user/Becauselifeisreality
Weheartit - http://weheartit.com/xanneeee_
Formspring - http://www.formspring.me/xanneeeee