Over Thirza

Mijn naam is dus Thirza. Ook ik woon, net als Anne, in Veenendaal. Ik woon hier met mijn ouders en mijn kleine zusje die onderhand ook aardig wat verstand van beauty krijgt.


Ik ben helemaal gek op nail-art en alles wat er mee te maken heeft. Ik kan uren tutorials kijken, nieuwe lakjes swatchen en experimenteren met nagellak. Ik heb ondertussen ook een aardige collectie opgebouwd waar ik regelmatig een lakje tussenuit pik om een stukje over te schrijven.
Zo kom ik op een andere grote hobby van me, beautybloggen! Vandaar dat ik natuurlijk samen met Anne dit blog bij houd. Ik zou er graag meer aan doen, maar dat is aardig moeilijk vanwege mijn school die veel van mijn tijd in beslag neemt. Maar buiten schooltijd vind ik het super leuk om bezig te zijn met make-up. Van nieuwe looks uitproberen tot erover lezen op andere sites.


Een van mijn andere grote passies is muziek. Ik speel melodisch slagwerk bij de malletband van Irene-Ederveen. En verder luister ik naar enorm veel stijlen, artiesten en bands. Ik ben een grote fan van The Beatles, The Police & U2. Verder luister ik veel soorten radio, zodat ik veel afwisseling heb.


En dan is mijn laatste grote passie: acteren! Wat ik hier het leukste aan vind is dat je je even helemaal kan laten gaan en jezelf, met al je problemen, even kan vergeten. Ik heb een aantal jaren bij een toneelvereniging gezeten, maar sinds ik op de middelbare school zit heb ik hier de tijd niet meer voor en acteer ik eigenlijk overal wel: thuis, op school, bij vrienden. Ik spreek ook erg graag met m’n vrienden en vriendinnen af.


Ik ben te vinden op Twitter, Facebook, Hyves, Formspring en natuurlijk op het YouTube kanaal van Anne en mij.


Hyves - http://thirza-terdu.hyves.nl/
Twitter - https://twitter.com/#!/Thirza_Terdu
Formspring - http://www.formspring.me/Thirzaaa
YouTube - http://www.youtube.com/user/becauselifeisreality
Facebook - http://www.facebook.com/thirza.terdu