12 maart 2012

Catrice Revoltaire Limited Edition.

Het duurt nog even, maar in mei 2012 komt Catrice met de "Revoltaire" limited edition. De verpakkingen zien er weer geweldig uit en ook de kleuren combinaties zijn top. Bruine nude kleuren worden afgewisseld met gifgroen en fel oranje. Vandaag laat ik jullie zien hoe de limited edition er uit ziet en naar welke producten ik het meest benieuwdst ben.


Als eerste deze prachtige blush. Deze Powder Blush heeft een kleurverloop. Zoals je ziet begint hij lichtroze en wordt hij steeds donkerder. Het is niet een heel erg opvallende kleurverloop, maar toch ben ik hier écht heel erg benieuwd naar! Deze Blush (C01 Colour Bomb) gaat €3,99 kosten.


Dan deze vijf nagellakjes. Wat een mooie kleuren! Vooral die rechtse (oranje/roze/koraal) vind ik er echt heel erg mooi uitzien! Deze nagellak is verkrijgbaar in C01 Innocent Toxin, C02 Attracting Camouflage, C03 Colour Bomb, C04 Colour of Honor en C05 Mission Lilac en gaan €2,49 kosten.



Ook zitten er in deze limited edition twee smokey eyes oogschaduw palletjes. De verpakking is prachtig, ik hoop ook echt dat het er niet al te goedkoop uit ziet. Het liefste wil ik ze allebei, maar de rechtse vind ik toch wel het mooiste. Deze is verkrijgbaar in C01 Toxic Combination en C02 Explosive Combination en gaan €4,49 kosten.



Ook matte lipsticks kunnen natuurlijk niet achterblijven. Deze is verkrijgbaar in C01 Colour Bomb, C02 Nude Alarm en C03 Bloody Red voor €3,99.



Als laatste zit bij deze limited edition een lip brush met een hele handige verpakking. Als je hem gebruikt hebt, kun je de huls omhoog schuiven zodat hij bedekt is. Deze gaat €2,99 kosten.

Ik ben vooral erg benieuwd naar de blush, naar de koraalkleurige nagellak en de smokey eyes palletjes!

Welke producten vind jij het mooist eruit zien?
Door Anne

1 reacties:

Anoniem zei

Ik ben nu al verliefd op de Coroul Bomb lipstick <'3
ook de blush is ontzettend mooi

xSaimi

Een reactie posten