07 januari 2012

NYC Eye Shadow Quartet review

 Dit oogschaduw palletje van NYC kocht ik vorige week, omdat ik naar iets opzoek om super snel een neutrale schoollook mee te maken, zonder gelijk veel verschillende oogschaduw doosjes nodig te hebben. Dit pallet bevat 4 prachtige bruin-achtige tinten. Dit is 817A South Street Seaport.



 De meest linkse kleur is wat meer naar de zacht, roze kant. Deze is voor over het hele ooglid. De 2e is het donkerst bruin van alle vier, en is voor de contouren van je oog. Dan, de 3e, is een highlighter. En de laatste is een middel-bruine kleur voor in je crease (je arcadeboog)
Je kan de kleuren natuurlijk ook op totaal andere plekken gebruiken, zo is de "contour kleur" ook prima te gebruiken in je crease. En de crease kleur is ook erg mooi voor op je hele bewegende ooglid.


De spons applicator die er bij zit vind ik niet erg fijn, hij is gewoon erg klein en hard. Sowieso werk ik veel liever met kwasten. De patronen in de oogschaduw vind ik wel erg mooi.
De kleuren hebben allemaal een hele subtiele shimmer, wat ik erg mooi vindt.

Dan de swatches, de 2 donkerste kleuren zijn erg goed gepigmenteerd, maar vooral de highlighter is wat minder. De kleuren blijven wel erg goed op je ogen zitten en zijn erg goed te blenden.
Ik ben erg tevreden over dit palletje. Het doosje bevat 3,4 gram. Het palletje kost €3,99 en is er in nog 4 andere kleur varianten. NYC is o.a. te koop bij Kruidvat.
Xx' Thirza

2 reacties:

Gloria zei

zullen we elkaar volgen
leuke blog

Unknown zei

Wat een mooi palette :)

Een reactie posten