06 januari 2012

Review Stay all day eyeschadows

 Hey, Dit zijn 3 van de stay all day long lasting eyeshadows van essence. Ik ben er zelf redelijk positief over en hier vertel ik waarom
 Dit zijn de 3 die ik heb, #01 Coppy Right, #04 Stars & Stories & #02 Glammy goes to... 

Ik ben erg te spreken over de verpakking, ze zijn mooi glimmend en de deksels zijn "bol" Ik vind ze er stoer, maar toch chique uitzien.
Aan de zijkant staat de naam. Elk doosje bevat 5,5 gram.
Ze kosten €2,79 per stuk en zijn te vinden in de essence rekken van 't Kruidvat.

 Hierboven eerst de swatches, en hier onder zal ik ze even 1 voor 1 beschrijven en mijn mening erover geven.


Als eerst #01 Coppy Right. Dit is een bruine shimmer kleur. Deze structuur is erg creamy, wat ik fijn aan vind brengen. Hij is wel wat moeilijk te blenden, wat het combineren wel iets moeilijker maakt.
Helaas dekt deze niet helemaal egaal.
Dan #04 Stars & Stories. Over deze kleur ben ik iets minder positief. De substantie is wat "droger" Alsof je hem 2 jaar open hebt laten staan.. Maar de kleur is wel erg mooi, en voor een feestje pak ik hem er vaak bij. 

En als 3e #02 Glammy goes to... Dit is mijn favoriet van de 3. Deze substantie is naar mijn mening perfect. En hij dekt mooi egaal.  Het is een gouden, shimmery kleur en eigenlijk voor alles wel geschikt. Ik draag hem naar school, chique etentjes en feestjes. Dit is een èchte aanrader!

Xx' Thirza




3 reacties:

Unknown zei

Ik vind de stay all day eyeshadows ook superfijn. Ze zijn een goede basis voor een mooie ooglook want het voorkomt ook dat mijn oogschaduw gaat creasen.

Berrie zei

Ziet er erg mooi uit, ik denk dat ik het ook maar een keer ga uitproberen!
Liefs, Berrie

Lonneke zei

ziet er heel mooi uit!
x

Een reactie posten