09 maart 2012

Hidden nail-arts

Ik maak veel meer nail-arts dan waar ik over blog. Meestal maak ik hier geen foto's van, maar toevallig vond ik er een paar tussen al mijn foto's. Het lijkt me leuk om deze met jullie te delen. Als jullie dit leuk vinden kan ik het wel elke maand doen met ongeveer 10 nail-arts per maand.

 Hierboven een zwart met gouden gradient look. Deze droeg ik toen ik een concert had met de muziek. M'n nagels mogen hier niet tè opvallend zijn, dus heb ik het goud wat ook in het uniform terug komt op m'n nagels aangebracht. 

Deze nail-art was bedoeld om een lakje te testen (de donker paarse kleur) Ik had alleen weinig tijd dus is het afgeraffeld en niet erg bijzonder ;) 

Roze met blauwe hartjes, een combinatie die ik persoonlijk minder snel zou maken. Maar ik heb deze nail-art geïnspireerd op m'n board-short. Deze is blauw met roze geruit, en toevallig precies deze roze tint en deze blauwe tint. Dus toen ik ging zwemmen droeg ik deze nail-art ;)

Dit is een simpel design dat ik voor de schoolkrant gemaakt heb. De ondergrond is blauw-marbled met daaroverheen simpele sneeuwvlokken. Deze nail-art is overigens wel erg snel gemaakt, maar het duurt langer dan normaal voordat het droog is omdat het blauwe zo dik is..

Dit nail-art design is geïnspireerd op een jaren '80 behangetje. Hij is erg leuk om te maken en is erg veel op te variëren, en dat ga ik ook zeker doen.

Als er een nail-art is die je graag ziet terug komen als tutorial, laat dan even een reactie achter. Of als je natuurlijk wilt weten welk lakje het is dat ik ergens voor gebruikt heb.

Xx' Thirza

2 reacties:

Anoniem zei

Die 2e nail-art vind ik heel mooi, zou je daar een toturial over willen maken? Ik zie helemaal niet dat je hem afgeraffeld hebt eigenlijk..
En ik zou wel vaker op deze manier blogs van jou willen zien, 't doet me een heel klein beetje aan MyLifeInPictures van Teske ;)

xSaimi

Rachelle zei

ik vind de 1e heel mooi, welk gouden lakje heb je daarvoor gebruikt? En hoe moet he het erop 'sponzen'?

Een reactie posten