05 april 2012

French nail tip Remover Essence

Hey, om te beginnen wil ik jullie iets vragen. Hebben jullie nog ideeën of verzoekjes voor filmpjes die je graag terug zou zien. Bepaalde tags, of looks misschien. Laat het hieronder achter bij de reacties ;)
Dan nu een review over een vrij bekend product op het gebied van nagels. De french nail tip remover van Essence. Door al die reviews was ik er ook erg benieuwd naar en ik heb hem dus ook aangeschaft.
 Ik wil graag beginnen met de ingrediënten, aangezien ik hier niet zo'n fan van ben. Het 1ste ingrediënt is namelijk Aceton. Aceton staat er om bekend dat het erg uitdroogt en snel in je bloedbaan terecht komt. Daarom gebruikt ik dus altijd een remover zonder aceton.
Maar ik ga de remover na deze review over het origineel dus gewoon vervangen door mijn eigen.
 Dit is hoe hij er van binnen uit ziet. Al is dit niet het eerste wat je ziet als je als je de dop er vanaf haalt. Er zit namelijk nog een aardig grote beschermings laag op. Ik ben dan ook aardig lang bezig geweest met het aluminium folie, en de lagen plastic. Maargoed, het gaat natuurlijk om het product.
 Vanbinnen heeft het bakje allemaal rubberen 'borsteltjes' Door je vinger er in te steken en in de vloeistof rond te draaien langs de borsteltjes haal je je nagellak er vanaf. Dat hij gewone nagellak er vanaf haalt, is wel bekend. Dus ik wou hem graag echt goed testen. Vandaar dat ik het volgende op mijn nagels had:
Dit zat er in totaal op:
- 2 lagen rode nagellak van Maybelline New York
- 2 lagen confettie glitters van Essence
- 2 lagen hello holo van Essence
- 1 laag flakies van Catrice
- Nog een laag Hello Holo van Essence
- Nog een laag Circus confettie van Essence
- Crackle top-coat van Essence in het zwart
- Top-coat van Yves Rocher


Op de meeste blogs lees je maar een paar seconde nodig te hebben om je nagel schoon te krijgen, maar aangezien ik natuurlijk ruim 10 laagjes op had, had ik natuurlijk iets langer nodig ;)
 Dit was mijn nagel dus na 5 seconde ^
 En dit na 15 sec ^
 Dit is 1 nagel met alle nagellak, en 1 nagel na 30 sec. in de remover. Zoals je ziet is het rond mijn nagel wit, dit is dus het uitdrogende effect. De andere kant van mijn nagel was ook aardig wit. De glitters die er nu nog op zitten zijn Circus Confettie van Essence. Deze krijgt hij er bijna niet vanaf. Maar ze zitten we helemaal los, dus je kan ze er nu zo zelf vanaf halen met je nagel. 
Op het potje staat dat je je handen na gebruikt moet wassen en een hand creme moet gebruiken, dit moet je ook zeker doen! Ik gebruikt hiervoor de 2 in 1 hand en nagek crême van Yves Rocher. Deze verzorgt namelijk ook je uitgedroogde nagels <'3

Ik raad dit product wel aan, al zou ik de remover wel vervangen door één zonder aceton. 1 potje kost €2,49 en is o.a. te vinden in het essence schap bij 't Kruidvat. 

Xx' Thirza

p.s. Vergeet geen ideeën voor filmpjes voor bwyf achter te laten bij de reacties ;)

1 reacties:

Anoniem zei

Van welk merk is dat lakje "hello holo" nou?
Er staat 1x dat ie van essence is en 1x van catrice...
En watvoor soort lakje is het? Een glitter, flakie ofiets anders? :)

't Lijkt me wel weer leuk om weer een tag te zien, ik heb geen specialfieke, maar in de "lifestyl" richting lijkt me leuk :)
Ojaa, dit had ik ookal bij een blog van Anne gereageerd, maar wanneer komt het "challenge filmpje" online? :)

Xxx

Een reactie posten