02 april 2012

Review feMALE Catrice Eye Aquarelle Duo Chalks.

Deze maand heeft Catrice weer een Limited Edition. Toen ik een tijd terug deze Limited Edition zag, was ik niet heel erg enthousiast en niet van plan iets te kopen, maar toen ik vrijdag door het dorp liep, viel ik toch wel voor de Eye Aquarelle Duo Chalks. Vandaar de review vandaag!

Ik heb twee duo's gekocht. Er zijn er drie en de derde is met blauw, waar ik niet graag mee werk. Dus ik koos weer voor de basic kleuren.

Als eerste C01 Love me Gender.

Zoals je ziet staat achter de naam van het product 'contains carmine'. Dat betekent dat er karmijn in zit. Dit staat erop omdat het ernstige allergische reacties kan veroorzaken. Er zit 7 gram in, dat is echt veel voor twee oogschaduws.

De kleuren zijn twee aparte blokjes. Ze lijken heel erg op de shimmercubes van The Body Shop! Het is een donkerbruine kleur en een mooie koper kleur.

En dan de pigmentatie, wauw. Wat een kleur komt hier vanaf. Echt ontzettend mooi! 

Dan nu de tweede die ik heb gekocht.

Dit is C03 Boys Are Back.

In deze kleuren zit geen karmijn. Ook hier zit weer 7 gram in.

Dit duo heeft een zwarte kleur en een roze/paarse/bruine kleur. Ook ontzettend tof!

Ook deze pigmentatie is ook weer geweldig.

Dan even over de verdere kwaliteit van de oogschaduws. De kleuren zijn ontzettend mooi en tof om leuke looks mee te maken. Het punt is alleen, dat ze heel snel weggevaagd zijn en dus de hele kleur dan weg is. Er staat op de site van Catrice dat ze moeten aangebracht worden met de speciale applicators die ook in de le zitten, maar zo eigenwijs als ik ben vond ik dat niet nodig. Dat is het ook niet. De oogschaduws zijn dus wel echt leuk en mooi, maar je moet niet te veel willen blenden, want dan is de hele kleur weg.

De feMALE Limited Edition van Catrice is nog te koop t/m april bij o.a. het Kruidvat. De Eye Aquarelle Duo Chalks kosten €2,99.

Heb jij al iets van deze Limited Edition gekocht? 
Door Anne

1 reacties:

Anoniem zei

Wauwww, die pigmentatie <'3
Weet je toevallig ook hoe duur de 'speciale' applicators zijn?

Xx

Een reactie posten