03 april 2012

School Nails

 Anne en ik hebben vorige week een toetsweek gehad, waarbij je dus elke dag 2 à 3 toetsen hebt en de rest van de dag thuis leert. Hierdoor kwam ik op het idee om een school nail-art te maken. Ik begon gewoon met op bijna elke nagel een lijntjes papier design. Hiervoor gebruikte ik #74 sure azure van essence voor de blauwe lijntjes en #16 warm coral van Diamand Cosmetics voor het roze lijntje aan de zijkant. Als witte ondergrond voor alle nagels heb ik White van e.l.f. gebruikt.
 Toen heb ik op elke nagel een figuurtje in het zwart gemaakt. De muzieknoot hierboven is helaas mislukt, ik schoot uit en heb geprobeerd er nog iets van te maken. Op mijn ringvinger, die ik verder wit heb gelaten, heb ik een appeltje gemaakt met 'cherry' van Maybelline New York als rood, en een groene striper voor het steeltje. De zwart die ik heb gebruikt voor de designs is #59 black is back van essence. 
Mijn duim van mijn linkerhand is niet te zien op de foto's, maar daar had ik een boter-kaas & eieren spel op gemaakt (ook wel bekend als tik-tak-tok). 
Ik heb voor alle nagels als laatste een matte top-coat gebruikt voor een mooie finish, hiervoor heb ik er één van de Hema gebruikt.

Xx' Thirza

1 reacties:

Anoniem zei

Ging de toetsweek goed? Ik vind vooral het lijn-mannetje op je rechterduim en de appeltjes leuk :)
De matte top-coat geeft trouwens een leuk effect :)
Xxx

Een reactie posten