06 juni 2011

E.L.F. Lip Liner

Toen afgelopen week de producten van ELF binnenkwamen was ik, na alle producten geprobeerd te hebben, toch het meest weg van de Lip Liner.
Op de verpakking staat al: "Soft touch, long lasting & featherproof formula." En hier ben ik het 100% mee eens.



Hij wordt ook nog is geleverd mét puntenslijper!

Ik heb de kleur Natural Blush 1904. Dit is een hele mooie, matte natuurlijke kleur die mijn lippen wat lichter maken en een gezonde en gladde uitstraling geven.
Dit is de kleur op mijn hand:

Hij valt hier iets feller uit dan op mijn lippen.
Ik gebruik de lipliner voor op mijn hele lippen, maar het kan (natuurlijk) ook alleen voor 't lijntje en dat je de rest van je lippen met bijvoorbeeld lippenstift inkleurt.
Hij breng heel fijn aan omdat de punt heel zacht is en het blijft super lang zitten. Ik heb het er nu al ruim 9 uur opzitten en het zit nog steeds goed!
Het is wel aan te raden om je lippen te scrubben voordat je de lip liner gebruikt om je hele lippen in te kleuren, anders zie je alle velletjes extra goed. Ik doe dit zelf bijna elke ochtend met een oude tandenborstel. Dit werkt super goed, je "poetst" gewoon je lippen, zoals je dat normaal met je tanden doet en smeert er daarna wat lippenbalsem op. Zo krijg je echt super zachte en gladde lippen.
Wat ik ook nog even kwijt wil is dat de lip liner vochtinbrengend is, dit komt door het pro-vitamin complex. Hierdoor krijgen je lippen niet zo'n onnatuurlijke uitstraling en zien ze er juist extra verzorgd uit.

De lip liner is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, ik heb hem in de kleur natural blush
Hij kost €1,- incl. puntenslijper en hij is besteld bij E.L.F..
Ik raad hem zeker aan om te bestellen, want die ene euro is hij zeker waard!

Xx' Thirza


3 reacties:

Anoniem zei

Top gedaan! <3

Anoniem zei

dit is best wel sneu, er staan alleen maar reacties van jullie zelf en 1 anoniem

Anoniem zei

Gelukkig ben jij ook redelijk sneu door daar geen naam onder te zetten. :)

Een reactie posten