14 juni 2011

Nail Art Tutorial.

Ik wou, de fimo canes ook weleens uit proberen, aangezien Anne zei dat ze er super blij mee was! Ik moet haar gelijk geven, het werkt op zich heel simpel. Er zijn wel wat moeilijke dingetjes, zoals het recht snijden en het met de ronding van je nagel mee plakken. Vooral dit laatste heb ik zelf nog niet onder de knie, maar het gaat wel steeds beter.
Ik heb van mijn nail-art van vandaag gelijk maar een tutorial gemaakt, om jullie op ideeën te brengen.
Dit zijn de benodigdheden:

Een base coat, een knal roze kleur, een top coat, glitter steentjes en natuurlijk 2 fimo canes.
Je begint natuurlijk met de gebruikelijke handelingen, je oude nagellak verwijderen, vijlen, je nagelriem opschuiven en eventueel knippen.
Dan begin je met je base coat

Ik gebruik van Yves Rocher een Anti-Breakage base coat, nummer 65774

Als basis kleur gebruik ik Rose Fuchsia, ook van Yves Rocher.


Ik heb een dubbele laag gedaan, ondanks dat de kleuren van Yves Rocher super goed dekken in 1x doe ik het toch 2 x, maar dat is dan meer voor als ik bijvoorbeeld een klein randje vergeten ben bijvoorbeeld.

Toen ben ik de fimo canes gaan snijden, dit was nog best moeilijk. Ik heb gewoon een aardappel-schil-mesje gebruikt i.p.v. een speciaal mesje. Dit eerste x sneed ik scheef, en daarna vooral te dik, maar na een paar keer oefenen werd het resultaat wel acceptabel.

Dit is wat je aan decoratie nodig hebt voor 1 hand: 5 roze bloemetjes, 1 wit bloemetje en 5 stras steentjes:

Ik heb toen op al mijn nagels 1 roze/oranje bloemetje geplakt, ik heb dit gewoon met mn base coat gedaan, en dit werkte prima, ik heb gelijk ernaast een roze stras steentje geplakt, ook weer gewoon met mn base coat. (Dit is mijn duim)
En op mijn ringvinger plakte ik er nog een wit bloemetje bij, hiervan sneed ik er eerst 1 blaadje vanaf, zodat de bloemetjes beter tegen elkaar aan pasten. (Dit is mijn ringvinger)

Als laatste heb ik er nog een top coat overheen gedaan. Ik heb de Vernis Brillantissime ultra shine polish gebruikt, ook weer van Yves Rocher.

En dit is het eind resultaat:

Ik hoop dat jullie het mooi vinden! Ik heb er ongeveer een uur over gedaan om deze nail-art te maken.
Xx' Thirza

1 reacties:

Anoniem zei

Aaahh, je nagels zijn echt cool geworden Thirza!<3 xoxo Linda

Een reactie posten