22 september 2011

Action make-up remover #1.

Een tijdje geleden heb ik drie verschillende make up remover producten gehaald bij de Action, deze ga ik in delen laten zien!

Als eerste de ONYX Dermo Labs Oog & Make-up Reinigingsdoekjes.

 Er wordt beloofd dat het makkelijk make up reinigt en je huid zacht laat aanvoelen. 
Dit is eigenlijk wel redelijk standaard.
Ook het reinigingsdoekje zelf is normaal zoals de meeste andere reinigingsdoekjes. Toen ik hem de eerste keer gebruikte, voelde het niet vervelend aan, maar of het m'n huid zacht maakte? Nee. Wel verwijderde het deels mijn make up, maar ook werd het deels verplaatst naar andere plekken op m'n gezicht (wat vaak zo is bij reinigingsdoekjes), de mascara werd ook niet heel goed verwijderd (en het was niet eens waterproof mascara!). Nadat ik dit doekje een paar dagen had gebruikt, gingen mijn ogen, na gebruik, vreselijk branden en tranen. Dit was echt heel erg vervelend! Wel ruiken de doekjes lekker en drogen ze niet uit.

Dit product was niet echt heel erg fijn en zou ik dus ook niet opnieuw kopen. Het is wel heel erg goedkoop, dus als jou ogen niet zo snel geïrriteerd raken is het misschien wel een goede optie als je daarna nog een make up remover lotion gebruikt! Misschien werkt het wel als je alleen wat mascara gebruikt!

In een verpakking zitten 25 doekjes en ze kosten nog geen €2,- bij de Action!

1 reacties:

Simone zei

Ik denk niet dat ik deze moet gaan kopen :P
Maar wel lekker goedkoop. Action heeft soms ook goeie dingen (:

Ben benieuwd naar het vervolg :D

Een reactie posten