08 oktober 2011

Diertjes nail-art <'3

Hey,
Ik heb vandaag een super leuke nail-art gemaakt. Ik wordt er zelf erg vrolijk van als ik er naar kijk ;)
Dit is de nail-art:


 Je begint met een base-coat. Dan breng je op elke nagel de achtergrond kleur aan. Ik heb gekozen voor wit bij 't lieveheersbeestje, lichtgroen bij het kikkertje, lichtgeel bij het bijtje, blauw bij 't vogeltje en een turquoise bij het konijntje.
Dan maak je de basis voor de lijfjes/hoofdjes, tot net iets minder dan je nagel. 
Rood-lieveheersbeestje, groen-kikker, zwart-bij, donkerblauw-vogel & wit voor 't konijntje. 

De meeste diertjes hebben ook een soort "uitsteeksels". Bij het kikkertje maak je, met behulp van een dottingtool o.i.d., de oogbollen, bij het bijtje maak je, met een striper, de voelsprieten, de veertjes op het hoofd van het vogeltje & de oren van het konijntje. Bij het lieveheersbeestje maak je het kopje en de scheiding tussen de vleugels.

En dan nog de details, Bij het lieveheersbeestje maak je de ogen en de stippen. Bij het kikkertje de neusgaten en de ogen, bij het bijtje de de gele strepen, de stipjes op de voelsprieten en de oogjes. Bij het vogeltje z'n buikje en ogen & bij het konijntje z'n oogjes, snorharen en mond. 

Dan maak je alleen nog de pupillen bij de diertjes, de roze oren + neusje bij het konijntje en de wangetjes van het kikkertje en het gele snaveltje van het vogeltje. (Ik heb de bij later nog vleugeltjes gegeven, maar die heeft hij hier op de foto nog niet ;p)

 Als laatste een top-coat en je bent klaar!


Hier even alle nagels 1 voor 1:
Het lieveheersbeestje

Het kikkertje                                                                                                     

Het bijtje (dit keer met vleugeltjes ;p)

 Het vogeltje

 Het konijntje

 
^ Mijn linker en mijn rechterhand ^ 

Dit zijn de lakjes die ik gebruikt heb (sorry voor de slechte kwaliteit foto's, m'n belichting werkte niet mee):
De achtergronden: nail-art protecting base-coat van essence, White van e.l.f., #390 Easy Peasy, Lemon Sqeezy! van Catrice, #510 Bye, Bye Birdy! van Catrice, #75 gleam in blue van essence & #79 Viva la green van essence. 

De lijfjes/hoofdjes: rood van Claire's, groen van Claire's, Black van MAX nails, Blue used van Yves Rocher & French Manicure art de Lautrec.

 De details: French Manicure art de Lautrec, zwarte striper, #322 Calypso van Diamand Cosmetics, gele striper & de top-coat van Yves Rocher.
Ik heb ongeveer 3 kwartier over de nail-art zelf gedaan, maar daarvoor had ik m'n nagels al gelakt. Je kan natuurlijk ook op elke nagel hetzelfde diertje doen, of alleen op je ringvinger een diertje en de rest gewoon de achtergrond kleur en wat mij ook nog wel leuk lijkt is op elke nagel een ander kleur vogeltje.
Ik hoop dat jullie hem leuk vinden ;) Veel plezier en succes als je hem ook gaat maken.
Xx' Thirza

p.s. Het vogeltje heb ik nagemaakt van het angry birds vogeltje van Cutepolish, Hier is haar tutorial, zeker het kijken waard ;)

1 reacties:

Simone zei

Leuk ♥

Een reactie posten