01 april 2012

Pure System SOS Spot 8h

Het is een poosje geleden dat ik heb geblogd, maar ik had problemen met de foto's op m'n laptop. Maar nu is alles zo goed als geregeld ;)
Hey,
Ik kan jullie zeggen dat ik super positief ben over de Pure System lijn van Yves Rocher, de producten zijn super fijn en werken erg goed. Op 1 ding na: De SOS pads. Dit zijn ronde pads die er in 8 uur voor zouden moeten zorgen dat een puistje in omvang afneemt, beginnende puistjes verdwijnen en rode vlekjes & littekens minder worden. Het zijn doorzichtige pads, waardoor je ze niet alleen 's nachts maar ook overdag kan dragen. Het idee erachter is natuurlijk erg fijn, en aangezien ik de andere producten van de Pure System lijn erg fijn vond heb ik ook van deze pats 2 pakjes aangeschaft. Dit kostte me in totaal €25,80!


Ik heb dezelfde avond toen ik ze binnen kreeg er gelijk 1 uitgeprobeerd. Ik heb hem er 's avond om half 11 op gedaan, en toen ik hem er om 7 uur weer van af haalde was er werkelijk 0% verschil. Ik dacht eerst dat ik misschien iets fout had gedaan, of dat het toeval was dat het een keer niet werkte. Maar ik heb het de 3 dagen daarna steeds geprobeerd en er was gewoon geen verschil. Dus daar gaat m'n 25 euro.

Een echte miskoop dus. Verspil hier je geld dus echt niet aan. Probeer liever de andere producten uit de Pure system lijn. Zo ben ik echt fan van het diep reinigende masker, de verzorging tegen onzuiverheden en de diep reinigende gel (producten zijn klikbaar) Dat zijn echte aanraders! De hele lijn is gebaseerd op de eigenschappen van salicylzuur en het vrucht vlees van aloë vera. Ik zal nog wel een uitgebreide review schrijven over de producten die wèl fijn zijn.
Xx' Thirza

Welke producten gebruiken jullie tegen onzuiverheden?

1 reacties:

Anoniem zei

Aww, jamner van je 25 euro!
Ik gebruik het masker van deze lijn ook, superfijn!
Ook gebruik ik een andere crème van Yves Rocher, maar ik weet niet hoe die lijn heet...

Xx

Een reactie posten