08 juli 2012

Catrice 'Cucuba'

Het is weer tijd voor een limited editions update van Catrice en Essence! Helaas moeten we op beide nog even wachten, maar ik laat ze jullie toch vast zien. Ik ben enthousiast over de producten die er gaan komen! Vandaag de limited edition van Catrice en overmorgen de limited edition van Essence.

De limited edition Cucuba van Catrice is te koop in Augustus en September. De kleuren zijn geïnspireerd op Cuba. De kleuren van de Chevrolets en Cadillacs, de salsaklanken, de huisjes..


Loose eye shadow - €2,99
Ik ben ontzettend fan van losse oogschaduws. Ze zijn vaak super mooi gepigmenteerd en hebben een heel mooi effect. 
"Pure kleur! Een hoog gepigmenteerde losse oogschaduw voor ultieme kleurintensiteit. Ogen stralen helder als de zomerzon dankzij het metallic glanseffect. Een kleurpalet met warmgeel, licht- en donkerbruin en de opvallende tinten mint en koraal weerspiegelen de unieke stedelijke sfeer van Cuba."
Verkrijgbaar in de kleuren:
C01 Sunny Side
C02 Reggaeton
C03 Salsa Cubana
C04 Havana Drum
C05 Take It Mint



Liquid shimmer eye liner - €2,99
Gekleurde eye liner is helemaal in op dit moment, dus een mintgroene eye liner mag zeker niet ontbreken! Ook een bruine eye liner met wat gouden glitters is van de partij.
"Liquid Shimmer Eye Liner is gemakkelijk en nauwkeurig aan te brengen dankzij het fijne kwastje. De langhoudende vloeibare eyeliner in de kleuren mintgroen en donkerbruin glinstert met fijne gouden glansdeeltjes."
Verkrijgbaar in de kleuren: 
C01 Take It Mint
C02 Reggaeton

Soft lip colour - €3,99
Je lippen mogen natuurlijk ook niet achter blijven. Deze lipsticks bevatten ook gouden glitters.
"Zachte, kleurrijke, glanzende lippen! Soft Lip Colour geeft ze een levendige en intense lipkleur. De lipstick voelt heerlijk licht aan op de lippen dankzij de frisse geltextuur. In koraal en bruin voor een perfecte zomerdag aan het strand of in de stad."
Verkrijgbaar in de kleuren:
C01 Salsa Cubana
C02 Be All Smiles


Bronzing powder - €4,49
Hoewel we hier in Nederland net een paar dagen een lekker zonnetje gehad hebben, kan een bronzer absoluut niet ontbreken in de zomer.
"Viva Cuba! Deze Bronzing Powder is een absolute must-have voor de ultieme Cubaanse zomerstijl! Ideaal om een prachtige zongekuste look te creëren en dankzij de bijna matte textuur ook perfect om de contouren van het gezicht te 'shapen'."
Verkrijgbaar in de kleur:
C01 brown



Ultimate nail lacquer - €2,49
Een limited edition van Catrice is nooit zonder nagellak. Ook deze keer zijn er weer vijf prachtige kleuren om je nagels mee te lakken.
"Deze levenslustige Cubaanse zomerstijl accentueer je vanzelfsprekend tot aan de vingertoppen. De warme bruintinten, heldergeel, stralend koraal en zacht mintgroen hebben een langhoudende textuur, hoge dekking en een effect dat je kunt verwachten van CATRICE. Het extra brede kwastje staat garant voor een professionele applicatie met slechts één streek."
Verkrijgbaar in de kleuren: 
C01 Sunny Side
C02 Reggaeton
C03 Salsa Cubana
C04 Havana Drum
C05 Take It Mint 

Ik hoop dat ik wat oogschaduws kan bemachtigen en de mintkleurige eye liner. Ik krijg een heerlijk zomers gevoel bij deze limited edition. Op naar Curaçao! 

Welke producten wil jij graag hebben?
Door Anne

0 reacties:

Een reactie posten