26 oktober 2011

Review Catrice Big City Life Berlin Eye and Cheek palette.

Op deze blog had ik jullie al enthousiast verteld over de Big City Life le van Catrice. Eindelijk was het zover! Gisteren heb ik het Berlin en het Sydney Eye and Cheek palette gekocht en de nagellak van Berlin. Ik ga deze één voor één voor jullie reviewen en vandaag het Berlin Eye and Cheek palette.
 

De verpakking van de Berlin collectie heeft een oud roze kleur, ik vind dit heel erg mooi!
Op de achterkant staat een manier hoe je de 'Berlin look' kan krijgen, maar eigenlijk staat deze ook op de achterkant van het Sydney Eye and Cheek palette, maar dan met andere kleur aanwijzingen.

Als je het palette open maakt zie je hetzelfde patroontje op de deksel als op de bovenkant van het palette, erg leuk! Ook zit er een laagje plastic over de oogschaduws en de blushes, dit is een redelijk dik plastic! Het is goed beschermd. 
In het doosje zitten zes oogschaduws en twee blushes.
Het zijn zes verschillende kleuren met hele leuke namen! Van links naar rechts en van boven naar onder: Tiergarten, Brandenburger Tor, Am Alex, Berlin Wall, Ku'Damm en Checkpoint Charlie. Super leuke namen zoals altijd bij Catrice! 
Linksboven zie je Tiergarten, een grijzige/bruine kleur, daarnaast zie je Am Alex, een donkerbruine kleur, onder Tiergarten en Am Alex zie je Ku'Damm, een mooie lichtbruine kleur, naast Am Alex zie je Brandenburger Tor een donkerblauwe/grijze kleur, daarnaast zie je Berlin Wall, een lichtbruine kleur met een licht oranje tint, onder Brandenburger Tor en Berlin Wal zie je heel licht Checkpoint Charlie een mooie lichtroze kleur, dit is echt een hele mooie kleur die echt mooi te gebruiken is als highlighter!
Het pigment is niet wauw, maar het is echt heel erg goed! Dit zijn echt prima oogschaduws, hele mooie kleuren die je makkelijk met elkaar kan combineren.
Ook zitten er twee blushes in, Unter Den Linden en Siegessäule. 
Unter Den Linden is een bruine/oranje/perzick achtige blush die goed gepigmenteerd is! Siegessäule is een lichtroze blush die iets minder gepigmenteerd is, maar wel een hele mooie lichte kleur geeft aan je wangen! 

Ook zitten er nog twee extra dingen bij, een applicator en een oogpotlood.
De applicator heeft een normale oogschaduw applicator en een heel zacht kwastje waar Catrice op staat en zit in een mooi doorzichtig hoesje.



Het is een mooi zwart oogpotlood wat goed gepigmenteerd is! 

De oogschaduws bevatten per stuk 1,5 gram en de blushes per stuk 2,5 gram, het oogpotlood bevat 0,28 gram.
Het palette kost €6,99 en is te koop bij de Kruidvat! Het palette is tijdelijk te koop omdat het een le is! Ook is er nu een actie bij de Kruidvat, bij twee make-up producten krijg je 35% korting!

2 reacties:

Unknown zei

Zo'n mooie palettes! Ik wil dat ze bij ons ook in de Kruitvat komen. Waarom moet onze Kruitvat altijd zo ver achter liggen op de rest van Nederland :P

Simone zei

Mooi ♥

Een reactie posten