10 juli 2012

Essence 'Colour Arts'

Eergisteren zagen jullie al de limited edition van Catrice die er aan gaat komen over een maand en vandaag laat ik jullie de limited edition van Essence zien!

De limited edition Colour Arts is een collectie met (in Nederland & België) vijftien verschillende pigments die je kunt gebruiken als nagellak, lipstick of oogschaduw! Deze collectie is vanaf september te koop.


Pigments - €2,49
Van bruin tot rood van groen tot paars. Alle kleuren van de regenboog zijn binnenkort te verkrijgen bij Essence. Er zijn losse oogschaduws met glitters, met een metallic glans, met een matte finish. Natuurlijk kun je deze verschillende pigments ook met elkaar mengen zodat je een andere toffe kleur krijgt. Eigenlijk wil ik ze allemaal wel hebben.
Eye Base - €1,79
Deze transparante oogschaduwbasis is super handig om te gebruiken onder je pigments zodat ze goed blijven zitten. Natuurlijk kun je het ook gebruiken voor onder vaste oogschaduws.

Lip base - €1,79
De pigments kun je natuurlijk ook gebruiken als een lipstick/lipgloss door de poeder te mengen met deze lip basis. Hallo felle lippen!

Nail base - €1,59
Verschillende kleuren nagellak kopen? Verleden tijd. Vanaf nu gebruiken we gewoon de pigments en de nagellak basis. Natuurlijk kun je ook gewoon een doorzichtige nagellak gebruiken die je nog thuis hebt liggen! Deze nagellak basis is ook te gebruiken als top coat.

Multi tasker - €1,29
De pigments moeten natuurlijk ook aangebracht worden. Dit is niet altijd even makkelijk met een kwast en dus gaat Essence ook een sponsapplicator verkopen. In dit geval is het een soort rubberen dingetje waarmee je de pigments makkelijk kunt aanbrengen op je ogen of je lippen.

Mixing jars - €1,29
Je kunt de verschillende kleuren pigments ook mengen, dit kun je doen door ze in deze transparante mixing jars te mengen. Ook handig om kleine beetjes mee te nemen op bijvoorbeeld vakantie! Ze zijn te koop in een verpakking met twee mixing jars.

Van deze limited edition word ik misschien nog wel blijer! Wat ontzettend leuk dat Essence met zo'n creatieve limited edition komt. Het liefst wil ik alles hebben, maar dat is natuurlijk niet zo handig voor mijn portemonnee, ookal is het niet eens zo duur!

Welke producten wil jij graag hebben?
Door Anne

0 reacties:

Een reactie posten